Uitgelicht verblijf: Dogs on holiday France

Dogs on holiday France - vakantie in de Auvergne

DogsOnHoliday France verwelkomt iedereen die graag actief met zijn hond op vakantie gaat. Wij bieden u: omheind speelveld waar hun honden kunnen spelen met andere honden, een snuffelveld voor honden die niet van spelen houden, natuurpad op ons eigen terrein van bijna 2,5 ha, hondenwandelingen en hondendroppings of te wandelen en/of te zwemmen met hun hond(en). Wij organiseren leuke activiteiten, waaraan u kunt (niet verplicht) deelnemen. En elke avond ons gezellig honden speelkwartier! Kortom, U gaat zich niet vervelen!
Onze royale vakantie appartementen (52-85m2) zijn zeer praktisch en comfortabel gemaakt voor uw honden. Ieder Gîte heeft een eigen omheind terras en/of een omheinde tuin (Sioullet) met minimaal 125cm hoogte. Honden mogen op ons buiten terrein vrij rondwandelen = veiligheid en hygiëne!
Voor mensen met een mobiliteitsprobleem hebben we 2 aangepaste appartementen conform Nederlandse normen, zodat ook u met uw hond(en) een plezierige vakantie kan vieren. Speciaal voor hen zijn er in ons huisboek leuke activiteiten opgenomen.
Alleengaanden met hond(en) zijn bij ons extra welkom. En zij genieten 10% extra korting!
Kijk voor meer info op de website.
2, Les Gicons
63700 Montaigut-en-Combraille
Puy-de-Dome (Auvergne) - France
T: 0033-(0)984456932 Portable: 0033-(0)769714680
E: info@dogsonholiday.fr

Populaire posts