Les Fayes - Mini-camping|Gîte|Table d'hôtes

‘vakantie met rustgarantie’

Les Fayes is een klein paradijsje midden in de ongerepte natuur à la campagne met een fantastisch uitzicht op de weilanden en beboste heuvels, de Puy-de-Dôme en het berggebied Sancy. Ongedwongen sfeer met gezellig loslopende kippen en ander pluimvee.
Puur kamperen….geen animatie, geen kinderen, geen workshops, geen zwembad, lees de uitleg in de ‘uitgangspunten’ op onze website. Hierdoor kunnen wij u de unieke combinatie bieden om echt ‘rust’ in uw vakantie te garanderen, naast dat er in de omgeving  heel veel te zien, te beleven, te ontdekken en te genieten is.
Info-caravannetje : staat bij de entree van ons terrein, met heel veel info te lezen/te leen voor onze gasten o.a. alle wandelroutes en gedetailleerde kaarten.
Honden zijn heel welkom en uiteraard gratis.
Mini-camping : ca. 6 plaatsen met vrij uitzicht. Verder aanwezig : elektriciteit, gratis wifi en warm water, broodservice in de zomer (krakend vers brood en croissants, die vaak nog warm zijn), mogelijkheid tot mee-eten (table d’hôte, diner 4-gangen of een supervers uitgebreid ontbijt met eitjes van onze eigen kippen).
Wij hebben 2 volledige ingerichte huurcaravans, waarvan één jaren70-oldtimer op een romantische hoekplek. Ideaal voor motorrijders, mensen met kleine auto’s etc.
Gîte/vakantiehuisje : dit sfeervol ingerichte huisje voor max. 4 personen is heel het jaar te huur, dus geniet van een seizoen naar keuze !  Mogelijkheden om bij te boeken: ontbijt, hapjesmand en/of table d’hôte.

Mini-camping/gîte/table d’hôte LES FAYES
Erik en Rosalinda Jansen
Les Fayes
63390 Gouttières

Voor meer info: Les Fayes - GitesLesFayes

Populaire posts