Chambres et table d'hôtes Combrailleurs

‘Bienvenue’ bij Combrailleurs; een chambres d’hôtes in het hart van Frankrijk! Wij heten u welkom in Espinasse, een gemoedelijk dorpje met circa 300 inwoners. Gelegen in de schitterende Auvergne-regio, ongeveer 350 km onder Parijs, biedt dit voormalige zouthandelaarsdorp u een oase van rust en ruimte.
De Auvergne bestaat uit vier departementen, waaronder Puy-de-Dôme. Hier treft u onze gloednieuwe chambres d’hôtes. Vanuit onze chambres d’hôtes heeft u een fantastisch uitzicht op de vulkanen van de Puy-de-Dôme.
De omgeving wordt gekenmerkt door bossen, meren en rivieren; ongerepte natuur, doorsneden door rustige landweggetjes en hier en daar gezellige, typisch Franse dorpjes.
U kunt bij ons genieten van onze comfortabele kamers, een ruim terras, een uitgebreid ontbijt en heerlijke diners. U kunt in de directe omgeving vissen, zwemmen en zonnen bij een van de vele meertjes. Tevens bestaat de mogelijkheid tot wandelen, fietsen, kanoën, golfen, genieten in een kuuroord of een kasteel bezoeken en breng zeker eens een bezoek aan één van de vele markten, ‘brocantes’ en de lokale dorpsfeesten. U kunt uiteraard ook genieten van de rust en stilte in dit ongerepte gebied.
 
Chambres d'hôtes Combrailleurs  
Le Mazet - 63390 Espinasse 
+33 (0)4.73.85.04.36
Voor meer info: Combrailleurs