Gîtes de la Cascade
Welkom bij gîtes de la Cascade.
Ons huis uit 1809 is met respect voor het verleden karaktervol gerenoveerd. Wij willen u met plezier een aangenaam verblijf (op 660 meter hoogte) bezorgen en nodige u uit om onze website te bekijken. Weet dat ons huis bijzonder geschikt is als groepaccommodatie, maar u kunt ook alleen of met z'n tweetjes genieten. Vanwege onze ruime eet-, en zitkamer is het ook mogelijk om seminars/ conferenties te houden.
Vindt op de sito foto's van onze gastenkamers, jacuzzie, sauna en (gemeenschappelijke) eet-, en zitkamer. Als u tijdens uw verblijf even de privacy wilt opzoeken, kunt u gebruik maken van uw aparte, ruime zitkamer die aan uw slaapkamer grenst. 
Onze prijzen zijn gebaseerd op de huur van het gehele huis. Indien u echter slechts een gedeelte van ons huis wenst te huren, neem dan contact met ons op via onze website, we komen er dan samen wel uit.
Op loopafstand is een kruidenierswinkeltje, slager en bakkertje gevestigd. Laat u verrassen door onze accommodatie en de prachtige omgeving waar 'Gites de la Cascade' gevestigd is.

Gîtes de la Cascade
Le Bourg
63640 Saint Priest des Champs
Voor meer info: Gîtes de la Cascade