Uitgelicht verblijf: Camping La Cube

Op onze camping zijn paarden, geiten, konijnen, kippen, hond en poezen. Voor kinderen een ware belevenis omdat ze los rondlopen. Onze camping is zeer overzichtelijk. De camping is goedgekeurd door de ANWB en de SVR. Op onze camping is gratis WIFI beschikbaar. Het is een rustige camping met ruime staanplaatsen. Er zijn diverse plaatsen in de schaduw en in de zon. Op de camping staat een grote picknicktafel waar iedereen gebruik van kan maken. 
Toiletten zijn apart van de douches. Binnen hebben we ruime douches voorzien van een thermostaatkraan, wasbakken binnen en buiten en onder het afdak bevinden zich afwasbakken. Alles is voorzien van warm en koud water. Er is een gezinsdouche aanwezig met babybadje en verschoonruimte. Van de wasmachine kunt u gebruik maken tegen betaling. Al het sanitair is nieuw en wordt meerdere keren per dag onderhouden. Er is een ontmoetingsruimte met terras, waar men kan lezen, spelletjes kunt doen en drankjes/ijsje kunt nuttigen.Voor de liefhebbers is er een pingpongtafel, schommels, voetballen, badmintonset aanwezig.
Tevens kunt u bij ons een ingericht officiers-/safaritent huren. In de tent en onder de luifel ligt een houten vloer en er is een keukentje aanwezig. De ingerichte tent is voorzien van vier eenpersoons bedden. Kijk voor meer informatie op onze website.
Camping LA CUBE 
63880 Le Brugeron