Uitgelicht verblijf: gîte de groupe & mini-camping Les deux frères

Vakantie in de Auvergne
In het groene hart van Frankrijk, in de rustige streek Auvergne, departement Puy de Dôme, vindt u het Parc Naturel Regional Du Livradois-Forez. Midden in dit park vindt u het dorpje Deux Frères. Op een hoogte van 1080 meter ligt het dorp met uitzicht op het vulkaangebergte van de Auvergne. Een groot dennenbos ligt aan de rand van het dorp. Op deze prachtige plek kunt u logeren in onze gîte de groupe of kamperen op onze mini camping.

Omgeven door prachtige bossen, zuivere lucht, stilte en rust, zijn er ontelbare mogelijkheden om in contact te komen met de natuur.
Onze gîte is van oorsprong een meer dan 250 jaar oude boerderij. Nu is de boerderij prachtig gerenoveerd en voldoet aan de hoogste comfort standaard van de organisatie “Gîte de France”.
Het hele jaar door kan de gîte gehuurd worden door groepen van maximaal 19 personen.
Naast de boerderij is een groot terrein met 6 ruime kampeerplekken met een prachtig uitzicht op de Puys. Één van deze plekken, is gereserveerd voor de Woody. Deze safaritent is geschikt voor vijf personen en vanaf de meivakantie tot en met de herfstvakantie te huur.  Het is een prachtige luxe tent, maar het blijft echt kamperen.
Het sanitair bevindt zich in de boerderij met een eigen ingang voor de campinggasten. In een andere ruimte in de boerderij kunt u afwassen en gebruik maken van een koelkast met vriesvak. Tegen een vergoeding kunt u ook gebruik maken van de wasmachine en droger.

Op onze website vindt u nog meer informatie:
www.deux-freres.fr

Wij heten u van harte welkom!
Mélanie & Marco Deijn
Les Deux Frères
63980 Échandelys

Telefoon:
Vast   : +33 4 73 72 1592
Mobiel: +33 6 799 500 73

Email: contact@deux-freres.fr 
Facebook: www.facebook.com/deuxfreres