Uitgelicht verblijf: Gîtes en camping Les 3 etangs

Het schilderachtige domein Les 3Etangs is te vinden op een uurtje rijden ten noordwesten van Clermont Ferrand in het groene hart van Frankrijk. Op een hoogte van 700 meter boven de zeespiegel ligt het plaatsje St. Gervais d'Auvergne. Een kleine twee kilometer vanuit het centrum vind je onze fraaie vallei met de 3 meertjes en schitterende vergezichten. Hier kun je wegdromen, ontspannen en opladen, samen zijn en in alle rust tijd hebben voor elkaar. 

Gites 
Jaren geleden een boerderij met koeien, schapen en geiten, nu een kleinschalig, rustgevend luilekker-vakantiedomein. De ligging van de Gites is echt fantastisch. Vanuit de Gites heb je een prachtig uitzicht over onze vallei met de drie meertjes. Drie meertjes die op de warme zomerdagen heerlijke natuurlijke verkoeling bieden. Er zijn twee 4- persoons Gites en er is een 4-6 persoons Gite. Alle drie de Gites zijn van alle benodigde faciliteiten voorzien. Voor de kleinste gasten is op aanvraag een bedje, box en/of kinderstoel aanwezig. 

Camping 
Heerlijk vrij genieten van de mooie natuur die ons domein biedt? Dat kan! In overleg met ons kunt u een fijne plek uitzoeken voor uw tent of vouwwagen. Helaas is het terrein niet toegankelijk genoeg voor caravans. De camping is niet groot, het is immers een camping a la ferme. Maar onze 6ha biedt alles wat een echte kampeer liefhebber nodig heeft waaronder rust en ruimte. Wij hebben de luxe van drie mooie meertjes die op de hete zomerdagen de perfecte verkoeling bieden. Avontuurlijke waterpret op veilige afstand. 

Kijk voor meer informatie op de website van 3etangs.